Google Meet добија видео позадине и нови интерфејс

ГС
Google Meet добија видео позадине и нови интерфејс

Како настављамо да се прилагођавамо повећаном броју видео позива у нашим животима, Google Meet уводи нове функције за побољшање онлине састанака како би конкурисао Zoom-у.

Као прво, све контроле биће премјештене на доњу траку, пружајући вам брз приступ свим потребним функцијама. Сада ћете свој видео моћи да поставите или као плочицу или као "плутајућу слику", на тај начин имајући више опција за распоред. Исто тако можете у потпуности сакрити сопствени  feed i или прикачити више видео фидова одједном.

Да бисте позиве учинили занимљивијим, ускоро ћете моћи да поставите видео као позадину, за разлику од статичне слике. Ова функција ће стићи "у наредним недјељама". Нажалост, чини се да у почетку, нећете моћи да користите своје видео записе. Google  наводи да ће на лансирању од могућности бити "учионица, прослава и шума".

Компанија такође жели да побољша квалитет ваших видео записа пружајући аутоматско подешавање експозиције слике на њебу - тако да сада ваша слика неће бити пресвијетла или претамна, већ што боља може. Та функција је недавно представљена у  Meetu на мобилним уређајима, али тек сада стиже и на десктоп, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана