Firefox нуди спас од нежељених СМС-ова и позива

GS
Foto: Ilustracija

Услуга Firefox Relay осмишљена је како би помогла да се пошиљаоци нежељене поште држе подаље од вашег инбоxа, а Firefox Relay Премиум нежељене позиве и СМС-ове даље од вашег телефонског броја.

Relay је Firefoxova услуга која ће сакрити вашу праву адресу е-поште како би заштитили свој идентитет и спријечили да вам инбоx буде затрпан нежељеном поштом. Услузи се може приступити путем адресе relay.firefox.com или коришћењем истоименог додатка за веб прегледач.

Коришћењем бесплатне услуге добија се приступ ка пет виртуаелних имејл адреса. Firefox Relay ће проследити ваше поруке е-поште с ваших алиас адреса на вашу примарну адресу е-поште, а из компаније наводе да не чувају или читају њихов садржај, преноси Б92.

За све којима пет алиас адреса није довољно, ту је премијум услуга чија цијена износи два евра мјесечно (или један евро мјесечно када се плаћа годишње).

Премиум имејл услуга је тренутно доступна у САД, Њемачкој, Уједињеном Краљевству, Канади, Сингапуру, Малезији, Новом Зеланду, Финској, Француској, Белгији, Аустрији, Шпанији, Италији, Шведској, Швајцарској, Холандији и Ирској.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана