Фендер Squire Stratocaster + USB + iOS

net.hr
Фендер Squire Stratocaster + USB + iOS

Компанија Фендер, реномирани произвођач гитара и појачала, промовисала је USB верзију своје популарне серије "Squire Stratocaster", а доступна је искључиво преко App Storea.

Цијена јефтиније верзије познатог модела Stratocaster је 199 долара у Apple-овој online продавници. Гитара има традиционални 1/4-инчни излаз, Tupe Mini -B USB конектор и два кабла за спајање преко USB-а или директно на iOS уређаје.

Фендер се одлучио за 30-пински кабл за iOS уређаје, тако да ће корисници новијих iOS уређаја морати да набаве Appleов Lighting 30-пински адаптер (још 29 долара).

Нова гитара "Squier Start", с могућношћу повезивања преко USB порта или директно на iOS, има огроман распон тонова и све карактеристике које очекујете од Фендера, плус практичност директног прикључка на iPhone, iPad, iPod touch или Mac, стоји на Apple-овим web страницама.

Ту је и 3,5-милиметарски улаз за слушалице и "квалитетно појачало за слушалице, тако да можете да пратие процесирани сигнал директно са саме гитаре".

Јасно је да Фендер овим производом циља директно на кориснике GarageBanda, али нећете имати никаквих проблема са спајањем гитаре на PC или Mac с приложеним USB каблом или приликом коришћења гитаре с 1/4-инчним излазом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана