Facebook: Страница за парове

index.hr
Facebook: Страница за парове

Facebook је представио услугу “страница за парове” која заљубљенима омогућује да хронологију своје везе сачувају на овој друштвеној мрежи.

На њој можете објединити све догађаје којима сте заједно присуствовали, сваку заједничку фотографију и заједнички статус.

Солери нису запостављени будући да слична услуга постоји и за пријатеље и то од раније. Ипак, сада је и та опција послије више од двије године усавршавања у складу са Timeline-ом и спремна за презентацију.

Из Facebook-а су поручили да ће она корисницима омогућити да на једном мjесту тачно виде које су све тренутке и фотографије парови одлучили да подjеле са својим пријатељима преко својих појединачних профила:

“Од данас представљамо нови изглед странице пријатељства. Оне комбинују статусе, фотографије и догађаје које сте поделили с другом особом. Појавиће вам се кад кликнете на мени на профилу пријатеља. А ако сте с неким у вези можете посjетити facebook.com/us како бисте погледали ‘заједнички профил’”, изјавио је Арун Вијајвергија из ове компаније.

Такође, ако желите, можете своју страницу послати пријатељима на увид.

С овом опцијом су се већ појавили и проблеми, с обзиром на то да не постоји могућност да се такве странице блокирају или не показују.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана