Експирија и1 са камером од 20 мегапиксела

Aгенције
Експирија и1 са камером од 20 мегапиксела

Нови модел „Експирија" линије највјероватније ће се до краја године наћи у продаји. „Експирија И1" имаће камеру од 20 мегапиксела, 12,7 центиметара дугачку дијагоналу екрана и четворојезгарни процесор брзине 2,2 гигахерца.

„Сони" ће представити нови паметни телефон Експирија и1 са камером од 20 мегапиксела, а у продаји би могао да се нађе до краја године.

Нови смартфон кодног имена Хонами, за који се вјерује да је насљедник Експирија Зе модела.

Експирија и1 ће највјероватније имати 12,7 центиметара дугачку дијагоналу екрана, четворојезгарни процесор Qualcom Snapdragon 800 брзине 2,2 гигахерца, два гигабајта радне и 16 гигабајта интерне меморије.

Имаће и microSD слот, али није прецизирано колики ће бити максимални капацитет. Ипак, оно што је посебно занимљиво јесте камера од 20 мегапиксела са „Ексмор" сензором.

Експирија и1 ће бити водоотпоран, уосталом као и сви модели Експирија линије, а најављује се и да ће батерија бити изузетно јака.

Главна конкуренција новом „Сонијевом" смартфону биће „Самсунгов" Галакси С4 и „Нокијина" Лумија 1020.

Детаљи о новом уређају први пут су процурили прије неколико недјеља, а многи извори наводе да ће бити представљен у септембру на конференцији за медије у Берлину.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана