Ексклузивна понуда компаније M:tel: Резервишите Huawei P8 први у БиХ

M:tel
Ексклузивна понуда компаније M:tel: Резервишите Huawei P8 први у БиХ

Корисници компаније м:тел, и они који то намјеравају да постану, поново имају прилику да први у Босни и Херцеговини резервишу најновији модел паметног телефона компаније Huawei, врхунски паметни телефон P8.

Овај модел представља савршен спој технологије, елегантног дизајна, функционалности и револуционарних перформанси за фотографисање и у условима слабог освјетљења, а можете га резервисати већ од 20. маја путем званичне m:tel Facebook странице на адреси facebook.com/mtelbih. Huawei P8 може бити ваш већ по цијени од 1 КМ уз тарифу Moj Mix 70.

Уз умјетност израде која помјера границе нових могућности и револуционарним “light painting” режимима Huawei P8 инспирише кориснике на креативност и оправдано носи епитет најбољег уређаја П серије. 

Четири основе на којима је базирана јединственост Huawei P8 уређаја су: дизајн, камера, конективност и искористивост. Изузетно је лијепог и елегантног  дизајна што је карактеристично за цијелу P серију, а моћи ћете изабрати између црне и бијеле боје.

Овај смартфон посједује премиум метално кућиште направљено од алуминијума уз помоћ Нано молдинг технологије као и солидну ’цлеан едге’ технологију коју је „Huawei” користио на својим задњим смартфонима. Велика предност свих Huawei смартфона је чињеница да се испод елегантног спољашњег дизајна крије изузетно моћна унутрашња структура и софтвер.

Камера која укључује сензор од 13 мегапиксела, оптичку стабилизацију слике и дуотоне LED блиц, добила је многе нове и занимљиве додатке као што је ’director mode’ који вам омогућава да једну сцену снимате из неколико различитих углова те да снимке на крају укомпонујете у јединствени видео. Huawei је устрајан у намјери да производи најбоље смартфоне за прављење селфија, тако да одлична предња камера са 8 мегапиксела коју посједује P8 неће разочарати купце.

Huawei P8 посједује 64-битни, octa-core Kirin 930 процесор као и 3 GB RAM-а, 16 GB интерне меморије (која се може проширити уз помоћ microSD картице) те батерију од 2,680 mAhм-а и простор за двије SIM картице.

Нови P8 телефон има револуционарни екран осјетљив на додир. Дупли додир екрана омогућава прављење фотографија широког кадра, а уколико нацртате круг на екрану брзо можете да фотографишете садржај који се налази у њему. Додатна функција “search phone by voice” омогућава корисницима да “позову” свој паметни телефон, који ће им се “јавити” путем звучника.

Више детаља о резервацији, те осталим понудама компаније м:тел потражите на званичној Facebook страници компаније, на адреси facebook.com/mtelbih, на њеб страници www.mtel.ba или бесплатно позовите кориснички сервис на 066 10 10 10.

 

m:tel – имате пријатеље!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана