Да ли Самсунг спрема унапређени Galaxy S5?

TechRadar
Да ли Самсунг спрема унапређени Galaxy S5?

На интернету су се појавиле гласине које се тичу премијум верзије импозантних перформанси Galaxyја S5, а нови извjештај указује да би овај уређај свијетло дана требало да угледа у јуну.

Судећи по листу Asia Today, Galaxy S5 Prime ће имати кристално оштар QHD дисплеј резолуције 1.440 x 2.560 пиксела као и кућиште сачињено од новог материјала.

Многи су већ сад импресионирани екраном од 5.1 инча на Galaxyју S5 резолуције 1.080 x 1.920 пиксела, а уколико су ове гласине тачне, наше очи добиће праву посластицу.

Раније гласине тврдиле су да ће S5 Prime имати кућиште направљено од метала с обзиром на то да самсунг покушава да смањи разлику између своје S и Note серије.

Друге наводне спецификације укључују и 2.5GHz quad core процесор, 3GB RАМ-а, Adreno 420 GPU, камеру од 16 мегапиксела и Андроид 4.4.2 КитКат.

Иако Самсунг није званично потврдио постојање овог модела, након спекулација да ће LG ускоро представити QHADG3, сасвим је сигурно да компанија неће дозволити конкуренцији да буде испред ње, барем не дуго.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана