Бразил 2014: Ово су најбоље апликације за навијаче

24sata.hr
Бразил 2014: Ово су најбоље апликације за навијаче

За мало мање од мјесец дана почиње Свјетско првенство у фудбалу. Уз одабране апликације нећете пропустити ниједан резултат и свима ћете показати какав сте навијач.

Прегледна и једноставна апликација Бразил 2014 - World Cup богата је садржајем. У њој ћете уз резултате свих утакмица уживо пронаћи много занимљивости и статистичких података за све репрезентације које учествују на СП-у. Плаћа се 99 центи у верзији за iOS уређаје, док је Андроид верзија бесплатна.

Фифина апликација добро је позната правим фудбалским фановима. Нуди преглед фудбалских утакмица 197 лига из цијелог свијета. Свакодневно доноси нове вијести, слике и видеозаписе са најзанимљивијих утакмица.

Уз детаљне информације о стадионима, градовима у којима се игра и репрезентацијама, Бразил 2014 нуди јединствену опцију предвиђања резултата. Базира се на историсјким и статистичким подацима прошлих утакмица.

Стигли сте у Бразил и шта сад? Brazil Travel Guide вам помаже да пронађете занимљивости и знаменитости у више од 100 бразилских градова. Упознајте Бразил уз препоручене популарне пабове и барове, ресторане и места за забаву. Доступан је за Аndroid и iOS уређаје.

Немојте ништа препустити случају у потрази за храном. Food Brazil је локална апликација која ће вам помоћи да одаберете најближе и најбоље оцијењене ресторане и доведе вас до њих. Погледајте оцјене хране и локала и оцијените их сами. Доступна је за iOS и Аndroid.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана