Бил Гејтс се вратио на посао. Како је провео први радни дан?

Aгенције
Бил Гејтс се вратио на посао. Како је провео први радни дан?

Бил Гејтс је свој први дан на послу у Мицрософту, гдjе се вратио као "технолошки саветник", провео сатима се мучећи са инсталацијом 'upgrade-а' оперативног система Windows 8.1.

Инсталација је одмах запела, наводе извори, а Гејтс је у неколико наврата "примио обавjештење" да је његов PC наишао на проблем с којим се не може носити и да је потребно поново покренути комплетан процес, пише сатирични блог "New York Borowitz Report ".

Пошто је до ручка неуспjешно покушавао да инсталира надоградњу Windowsа на 8.1, Гејтс је позвао новог извршног директора Microsofta Сатја Надела, али ни он није успио да му помогне.

Док су њих двојица радили "иза затворених врата", један наводни извор описао је цијелу ту ситуацију као врло "напету". "Бил је обично прилично миран тип, па је било чудно чути неке ријечи које су долазиле из његових уста ", навео је извор.

Microsoftов портпарол рекао је да је господин Гејтс први дан на свом новом послу имао "искуство учења" и да ће се вратити на оперативни систем Windows 7, наводи "Borowirz Report " познат по својим шаљивим и сатиричним обрадама стварности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана