ArmA 3: Српске оружане снаге VIDEO

Агенције
ArmA 3: Српске оружане снаге VIDEO

ArmA 3 спада у једну од највише модификованих видео игара. Поред многобројних популарних модификација као што су Altis Life, Epoch, Battle Royale, Exile, Desopation и други, ту је и једана домаћа модификација под називом "Српске оружане снаге" односно скраћено SAF (Serbian Armed Force).

SAF постоји већ неколико година, тачније почели су са радом почетком 2013 године, они су уједно и прва српска модификација за ArmA 2 и касније за ArmA 3. Шта је заправо SAF мод, укратко-то је мод који обухвата модерну Војску Србије, односно њено наоружање и опрему. Екипа из SAF-а вредно ради на модификацији како би све изгледало што аутентичније, што од текстура па до креирања самих модела наоружања и опреме.

Овај мод је тренутно затвореног типа, што значи да се сервер подиже по уговореном игрању. Што не значи да није доступно и за друге. Уколико сте заинтересовани да се и ви опробате у некој од лијепо смишљених мисија од стране наших другара из SAF-а, потребно је да контактирате неког од чланова екипе, који ће вас даље упутити шта да радите. Имали сам ту срећу да почетком прошле године постанемо дио екипе и одиграмо неколико мисија. При приступању у SAF, очекиваће вас полигон вјежби који ћете морати проћи са неким од старијих чланова (односно оснивача) SAF-а.

За више информација можете посјетити њихову wen или facebook страници.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана