Андроид iMessage апликација заобишла Apple блокаду

GS
Foto: Arhiva

Beeper Мини апликација се вратила на Play Store са новим ажурирањем, које заобилази Apple iMessage рестрикције.

Током претходног викенда, Apple је потврдио да је предузео кораке како би угасио Beeper апликацију, истакавши и да ће наставити да то чини.

Беепер је, према свему судећи, успио да пронађе начин да заобиђе Appleove рестрикције. Beeper Мини апликација се вратила на Play Store и задржава енд-то-енд енкрипцију. Међутим, регистрације помоћу броја телефона нису доступне. Сви корисници морају да се региструју и уписују помоћу Apple ID-а.

Компаније је такође начинила Beeper Мини бесплатним за коришћење, истакавши да је "ситуација била помало хаотична и да не желе да корисницима наплаћују то. Када се ситуација стабилизује, поново ће бити укључена опција за претплату".

Beeper Мини је апликација која корисницима омогућава да четују са iPhone корисницима и уживају у свим функцијама које нуди iMessage, укључујући фотографије/видео високог квалитета, енкрипцију, емоџије, статус куцања и друго, преноси б92.

Иако се Apple суочава са притисцима компанија као што су Google и Самсунг, изгледа да ће iMessage остати ексклузива за Apple уређаје. Ипак, компанија из Купертина је пристала да имплементира подршку за РЦС.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана