Alcatel Pixi 3 уз Комбинуј 20 тарифу, потпуно бесплатно!

M:tel
Alcatel Pixi 3 уз Комбинуј 20 тарифу, потпуно бесплатно!

Посебну актуелност нове m:tel-ове понуде чини то што уз Комбинуј 20 тарифу потпуно бесплатно добијате смартфон Alcatel Pixi 3!

Ово је понуда коју не бисте смјели пропустити, стога потражите m:tel промотивни пакет на m:tel продајним мјестима у цијелој БиХ уз који по цијени од 25 КМ добијате 25 КМ на рачуну, бонус од 400 МБ мобилног интернета и Alcatel Pixi 3 гратис!

Уз Комбинуј тарифу уживајте у најбољем из prepaida и postpaida уз потпуну контролу трошкова. Куповином овог пакета опредјелили сте се за Комбинуј 20 тарифу и ваш мјесечни рачун износиће 20 КМ, а износ који ће вам бити на располагању укључујући и бонус, биће 25 КМ.

Смартфон Alcatel Pixi 3  је веома практичнан дуал сим модел који омогућава истовремено коришћење двије сим картице, с дисплејом од 4 инча, Dual-core 1 GHz Cortex-А7 процесором, те 4 GB меморије и 512 MB RAM-а.

Као корисник Комбинуј тарифе имате и могућност избора Комбинуј Flex или Комбинуј Flat тарифе, што ће зависити од тога да ли више разговарате у m:tel мрежи или другим БиХ мрежама. Појашњења ради, цијена позива у моделу Комбинуј Flex према m:tel мобилној и фиксној мрежи је 0,17 КМ, док у Комбнуј Flat моделу позиви према мобилним и фиксним мрежама у БиХ износе 0,20 КМ.

Не оклијевајте, јер понуда важи до истека залиха. Додатне информације потражите на www.mtel.ba

m:tel – имате пријатеље!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана