WikiLeaks: Астронаут тражио састанак са Обамом због ванземаљаца

Агенције
WikiLeaks: Астронаут тражио састанак са Обамом због ванземаљаца

Шта Ватикан зна о ванземаљцима? Да ли нам пријети свемирски рат?

То су питања о којима је један бивши астронаут желио да разговара са Обаминим савјетником Џоном Подестом, стоји у мејловима које је у петак објавио WikiLeaks.


Хаковани мејлови већ су привукли велику пажњу, јер садрже дијелове говора Хилари Клинтон.

Међутим, два документа су фокусирана на присуство ванземаљаца у близини Земље. Ријеч је о мејловима које је савјетнику Подесјти послао бивши астронаут Едгар Мичел, шести човјек који је ходао Мјесецом током Аполо 14 мисије 1971.

Он је писао 18. јануара прошле године тражећи хитан састанак на ком ће се разговарати о томе како ће влада представити јавности ванземаљске облике живота и нулту енергију – наводну ванземаљску технологију за коју је Мичел вјеровао да може да се користи као извор бесконачне бесплатне енергије за нашу планету.

У то вријеме Подеста је радио у Обаминој администрацији. Отишао је недуго потом.

Мејл је указивао да би састанку требало да присуствује и један Мичелов колега, како би "нас информисао о ватиканским сазнањима о ванземаљској интелигенцији".

Након што је напустио свемирски програм, Мичел је основао Институт ноетичких наука посвећен разоткривању тајни људског ума. Он је врло отворено говорио о свом увјерењу да су Земљу годинама посећивали ванземаљци и да се подаци о НЛО-има крију од јавности.

Мичел је вјероватно контактирао Подесту, зато што је овај био заинтересован за исте теме и критиковао владу због тога што крије информације од народа.

У другом мејлу астронаута, писао је о "ненасилним интелигентним ванземаљцима који нам помажу да добијемо енергију нулте тачке на Земљи" и да они неће толерисати било какво војно насиље на Земљи или у свемиру".

Мичел је умро у фебруару ове године, а Подеста је сада у кампањи Хилари Клинтон. Није познато да ли је икада одговорио на мејлове, али је за Yahoo рекао да се није видио с Мичелом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана