Војска САД сарађује са ванземаљцима

Глас Српске
Војска САД сарађује са ванземаљцима

Америчка влада наводно заташкава податке о постојању интелигентних бића у свемиру, јер су људи "емотивно нестабилни за спознају о њиховом постојању".

Амерички атомски физичар и бивши припадник војске Сједињених Држава који се прославио романима о ванземаљцима Чарлс Хал, тврди да су његова дjела само маскирана у фикцију јер не жели да угрози безбjедност људи и бића са других планета о којима пише у својим дjелима.  

Сада је промjенио мишљење и своја искуства одлучио да подjели са јавношћу, па држи предавања широм свijета, а управо почиње с турнејом по Аустралији.  

Хал тврди да америчка војска сарађује с ванземаљцима већ дуги низ година.  

Ванземаљце је, тврди, први пут видио 1964. године у војној бази у Невади гдје је присутствовао сусрету америчке војске и припадника ванземаљске врсте.

Према писају Sidney Morning Herald -а, први ванземаљци које је Хал видио били су "високи до два и по метра, блиједи и антропоморфни". Било их је петоро - три мушкарца и двије жене. 

Очи су им веће од наших и шире размакнуте, нису имали косу, а длака на тијелу им је јако ријетка и блиједа, док су им удови много мршавији.  

Могу испуштати звукове, а међусобно разговарају гласовима превисоким за наше уши. Живе десет пута дуже од нас, али и старе другачије, у фазама.  

Већину живота су наше висине, тврди Хал, па се лако могу прерушити у људе, али како старе постају све виши и пред смрт досегну и до 2,7 метра.  

С годинама је упознао и друге врсте, али ови први су оставили најснажнији утисак и у прво вријеме, каже, није знао да ли гледа духове или анђеле или можда сања.  

Признаје да му је прва реакција била паника и да му је требало бар шест мјесеци да предвлада страх.  

Хал наводи да на Земљи са нама живе још двије врсте, "мали сиви који упркос том надимку имају жућкасту кожу и изгледају као људи, говоре енглески, али, за разлику од људи, имају само 24 зуба.  

Тврди да су сви размењивали своју технологију с људима. Наиме, ванземаљци према Холу, посједују технологију којом могу путовати брже од свјетлости, а америчка влада наводно заташкава податке о њиховом постојању јер вјерује да су људи превише емотивно нестабилни за спознају о постојању других интелигентних врста у свемиру.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана