Упознајте Касандру Бенксон, жену са двоструком вагином

Агенције
Упознајте Касандру Бенксон, жену са двоструком вагином

Јутјуб личност Касандра Бенксон била је прилично изненађена када је открила да се физички прилично разликује од осталих жена.

 

Касандра Бенсон позната је јавности по вјештом маскирању цистичних акни против којих се бори још од тинејџерских дана.

Ова двадесетдвогодишња дјевојка прошле године, међутим, шокирала је своје фанове када је саопштила да су љекари код ње пронашли врло необичну физичку аномалију.

Бенксон, која живи у Сан Франциску, одлучила је прошле године да посјети љекара када је осјетила бол у доњем дијелу леђа. Медицински преглед показао је да има само један бубрег, али двије вагине, двије материце, двија грлића материце и двије Фалопијеве тубе.

“Умјесто једне шупљине, код мене је у питању раздвајање вагиналног канала на два дијела. Мислим да та појава објашњава много тога. Кад сам била млађа морала сам да идем код љекара јер бих крварила 28 дана заредом, или бих имала двије менструације у року од мјесец дана. Грчеви су некада били ужасни”, наводи Касандра.

“Такође, цистичне акне на мом лицу посљедица су хормонског поремећаја - у једном тренутку прекривале су 90 одсто мог лица. Малтретирање у школи кроз које сам пролазила било је несносно, била сам врло повучена, нисам могла да разговарам скоро ни са ким”.

“Упркос томе, љекари нису ни слутили да се физички разликујем од осталих жена. Али не желим да дозволим да овај проблем поремети мој досадашњи начин живота”, наводи Касандра.

Упркос томе што ово стање не спречава зачеће, може довести до различитих здравствених компликација.

“Једино што ме брине је како ћу то објаснити будућим партнерима. Неке жене са овим проблемом наводе да имају врло болне сексуалне односе, док друге тврде да због двостуко већег броја нервних завршетака уживају више. Многе жене чак и не знају да имају две вагине док не остану у другом стању”, каже Касандра.

Покретање сопственог Јутјуб канала овој дјевојци измјенило је живот из коријена - Касандра данас има скоро милион пратилаца, више од 100 милиона укупних прегледа и више самопоуздања него икад. У својим видео клиповима, она даје савјете за прикривање акни, као и како изаћи на крај са вршњачким насиљем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана