Шта се десило са чудовиштем из Лох Неса?

Агенције
Шта се десило са чудовиштем из Лох Неса?

Посљедњих 18 мјесеци био је најдужи временски период од 1925. године без „потврђених" виђења чудовишта из Лох Неса, а Шкот који биљежи сва „појављивања" полако почиње да се брине.

„Ово су веома узнемирујуће вијести и не знамо гдје је Неси отишла. Број виђења се смањује од почетка новог вијека али ово је први пут у 90 година да Неси уопште није примјећена", изјавио је он за BBC.

Три наводне фотографије мистериозног чудовишта које су се појавиле прошле године заправо су приказивале талас, патку док трећа уопште није ни сликана на језеру Лох Нес.

Међутим, Бер Кембел, старатељ за Несијева појављивања вjерује да је чудовиште само рjешило да узме одмор и направи паузу.

„Убијеђен сам да је Неси само направила малу паузу и да ћемо је итекако видјети ове године", тврди овај Шкот.

Кембел је изјавио да је до сада забиљежено 1.036 појављивања а нека од њих су забиљежена и у 2012. години.

Са друге стране, Висока свештеница бијелих вјештица има другачије објашњење за одсуство познатог чудовишта из објектива фотоапарата.

„Лично вјерујем да је Неси дух диносауруса. Међутим, дух тог створења је посљедњих година толико експлоатисан да сам одлучила да обавим егзорцизам и зато више не виђамо чудовиште из Лох Неса", изјавила је он за лист Scotman и додала да планира да скине клетву овог љета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана