Шта поручују “ванземаљци”?

Агенције
Шта поручују “ванземаљци”?

Чељабинск - Припадници разних култова, новокомпонованих цркава и заговорници потраге за ванземљцима са нестрпљељем очекују извлачење дијелова метеора, који је 15. фебруара ове године пао код Чељабинска у језеро Чебаркуљ, увјерени да је ријеч о “поруци из свемира”.

 Тако сљедбеници новонастале “Цркве Чељабинског метеора” сматрају да је метеор, тежак око 600 килограма - својеврсни “информативни пакет и да садржи податке које је “виша сила одлучила да поклони човјечанству, које је ступило у епоху Водолије”.


Према мишљењу руководиоца Центра за психологију “Блијештећи свијет” парапсихолога Светлане Качевске, људи су, “условно речено, прешли у нову димензију”.

Прошлост је завршена, човјечанство мора да се научи да живи на нов начин - наводи она и тврди да су “свемирска бића, која већ живе на Земљи, послали овај метеор”, па су зато људи “осјетили јаку свјетлост при његовом паду”.

Директор Међународне школе магије “Парацелс” Владимир Орлов истиче другу верзију природе чељабинског метеора.

Он сматра да је то нека врста опомене. Тим прије што “постоје информације да је овај метеор оборен неким зраком са Земље, а службе које контролишу зраке нису хтјеле да имају жртве, него да се живот на Земљи настави”.

Темом космичког дошљака позабавио се и - бизнис. Метеорски бренд се активно шири на Уралу. Један од пројеката има везе и са Олимпијским играма у Сочију.

Тако ће спортисти који побиједе 15. фебруара – на дан пада метеора – добити специјалне награде са метеорском симболиком. Те награде ће направити оружари уралског града Златоуста, који раде уникатном техником гравирања на металу.

Рониоци су већ истражили објекат, који се налази у густом слоју глине на дубини од четрнаест метара. Метеор је пао у Чељабинску област ујутро 15. фебруара.

Ушао је у атмосферу брзином 15 до 20 километара у секунци /око 70 хиљада километара на сат/ и експлодирао на висини од 30 до 50 километара - наводи “Глас Русије”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана