Освојите нову машину за прање суђа у акцији » “Старо за ново«”

M:tel
Освојите нову машину за прање суђа у акцији » “Старо за ново«”

Велика акција компаније m:tel 'Старо за ново' наставља се и током мјесеца априла. Овога пута имате прилику да пошаљете фотографију своје старе машине за прање суђа којој је дошло вријеме за замјену.

Ако вас је ваша машина за прање суђа већ дуго добро служила, али се у задње вријеме често квари и не пере посуђе тако добро као што је то некада био случај право је вријеме да је замијените са новом и функционалнијом. То би могла бити и машина бренда 'Самсунг' који је познат по производњи високо квалитетних кућанских апарата, а своју машину за прање суђа можете замијенити уз помоћ акције компаније м:тел 'Старо за ново'.

Принцип пријаве и даље је једноставан и забаван, а пријавни формулар можете пронаћи на службеној m:tel Facebook страници facebook.com/mtelbih у рубрици 'Старо за ново'. Најважнији дио пријаве је фотографија на којој је приказана машина за прање суђа коју желите да замијените, а потребно је да на машину закачите папирић на који сте написали хасхтаг ознаку “старозаново. Поред тога, важно је да у поље са коментаром опишете вашу машину за прање суђа или неку анегдоту која је настала током њеног кориштења.

Након послане фотографије, вријеме је да путем друштвених мрежа позовете своје пријатеље да за вас гласају током наредног мјесеца и да вам на тај начин помогну да освојите нови уређај. Све фотографије ће бити постављене у оквиру Старо за ново виртуелне галерије која се може пронаћи на м:блогу компаније м:тел. Поред сваке фотографије налази се јединствени код који користите како бисте гласали за одређеног учесника и потребно је да пошаљете SMS поруку која садржи жељени код на број 0651145. Свака SMS порука је бесплатна.

Добитници усисивача и микроталасне пећнице су већ проглашени, а у току је SMS гласање за добитника веш машине, за коју су пријаве пристизале током марта.

Више информација о овој акцији и о актуелној понуди бијеле технике компаније m:tel можете пронаћи на службеној страници компаније www.mtel.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана