Најбољи послови на свијету

Aгенције
Најбољи послови на свијету

Интересантни послови заиста постоје.

Они нису престижни или високо плаћени, и њима се не баве љекари, правници или архитекте, али су то послови које би свако пожелио да ради. Ево неких од њих.

1. Произвођач сладоледа

Сви људи воле сладолед, тако да овакво занимање мора да се нађе на листи ових послова. Бити у могућности да производите различите укусе сладоледа и да их испробавате како бисте их тестирали је нешто што би свако пожелио.

2. Чувар Рајских острва

Да, постоје људи у свијету којима је ово заправо посао. Сигурно сте чули за популарна одмаралишта на приватним острвима. Она морају да имају настојнике који су задужени да их чувају. Ти људи су плаћени да се опусте, пливају и уживају у чарима које острво може да им пружи. И све то док живе у луксузним вилама.

3. Особа која провјерава дестинације за медени мјесец

Ови људи путују по цијелом свијету за различите туристичке агенције и пишу и оцијењују дестинације за медени мјесец. Јако је тешко доћи до овог посла, али онај ко га добије је свакако веома срећна особа.

4. Амбасадор туризма

Амбасадор туризма је сличан посао претходном, али ипак мало бољи. Људи који се баве овим послом су нешто између чувара острва и особа које провјеравају дестинације за медени мјесец. Град, острво или одмаралиште запошљаваја ове људе како би промовисали туризам тог подручја. Тако да, због сврхе промоције, ти људи раде све занимљиве ствари као и туристи.

5. Особа која тестира водене тобогане

Сви водени паркови и одмаралишта са разним атракцијама, морају да имају људе који ће испробати све те атракције. Овакав посао је нарочито узбудљив и лијеп љети.

6. Дегустатор вина

Можете ли да замислите да сте у могућности да живите на плантажи, учите како се праве различита вина и зарађујете тако што ћете о томе водити блог? То је заиста лијеп посао.

7. Испробавање бомбона

Нема особе која не воли бомбоне. Замислите да вам испробавање истих буде занимање. Свакако се може рећи да је то најслађи посао на свијету.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана