Маринац САД тврди: 17 година сам провео у борби са Марсовцима

Scotishdailystar.co.uk
Маринац САД тврди: 17 година сам провео у борби са Марсовцима

Бивши маринац САД објавио је сензационалну тврдњу да је провео скоро скоро двије деценије у борби са ванземаљцима на Марсу, пише лист "Scotish Daily Star".

Бивши маринац, познат као капетан Кеј, тврди да постоји пет људских колонија на Марсу и даје провео посљедњих 17 година у борби да их заштити.

Служећи у свемирској флоти познатој као Одбрамбене снаге Земље – каја је регрутовала војно особље из земаља као што су САД, Русија и Кина, некадашњи маринац трениран је да управља разним бомбардерима и свемирским бродовима попут оних у „Звјезданим ратовима".

Након тренинга био је задужен за заштиту колонија од марсоваца, који су наводно жељели да их преузму и учине планету својом.

Капетан Кејово невјероватно свједочење за ExoNews ТВ се не зауставља на Марсу.

Он је учио да пилотира летелицама на Мjесецу, као и на Сатурновом мjесецу Титану па чак и у дубоком свемиру.

Његова церемонија пензионисања након 20 година проведених у служби обављена је на Мjесецу, а међу гостима се налазио и некадашњи министар одбране САД Доналд Рамсфелд.

Наравно, нико није био у стању да потврди ово свjедочанство, и врло је вjероватно да је у питању само измишљотина - иако би бројни поборници теорија завjере били више него срећни да је неко напокон проговорио о нечему на шта већ деценијама покушавају да упозоре јавност, а лист ипак поставља питање - шта ако овај човjек заиста говори истину?

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана