Купцима пентхауса поклањају Lamborghini

Агенције
Купцима пентхауса поклањају Lamborghini

Сваком купцу пентхаус апартмана у згради Damac Maison у Дубаију сљедује гратис Lamborghini Aventador Roadstar, док ће они који се опредијеле за „скромније“ станове у истом објекту на поклон добити BMV или MINI.

Како би стимулисао купце да уложе свој новац у луксузну некретнину, продавац је одлучио да током промотивног периода уз куповину апартмана понуди као поклон скупоцени супер-спортски аутомобил, пише Emirates 24/7.

Овај медиј није објавио колико кошта апартман уз који се добија Lamborghini, а подсjећамо да је цена модела Aventadora Roadstar око 300.000 евра, без урачунатог пореза, који се разликује од земље до земље.

Пентхаус апартмани налазе се у хотелу апартманског типа од 50 спратова који је дијело њемачког архитектонског студија Kosvhany & Zimmer. Компанија Damac није заборавила ни оне са нешто тањим банковним салдом, па ће тако купци јефтинијих станова, у зависности од величине и цијене некретнине, као поклон добити одговарајући аутомобил марке BMV или MINI.

Ово није први пут да Damac током промотивног периода продаје награђује купце својих некретнина. Тако су у 2013. нове власнике пентхауса частили Аудијем Р8, док су трокреветни апартмани продавани уз бесплатни Ауди А8. Клијенти који би се одлучили за двокреветни апартман добијали су уз њега Ауди А6, док су купцима једнокреветног апартмана додјељивани и кључеви Аудија А4.

Током протеклих година пословна политика ове компаније била је таква да су осим луксузних аутомобила, купцима њихових некретнина поклањане и јахте, приватни млазњаци, па чак и острва у Карибима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана