Који је твој савршен крој?

Агенције
Који је твој савршен крој?

Свака форма људског тијела заслужује џинс који га чини још привлачнијим.

Захваљујући тој чињеници модна кућа Legend Jeans урадила је низ истраживања након чега су лансирали нову колекцију према типовима грађе жена.

Свака жена лепо носи своје облине, али је џинс као саставни комад једног дневног али и вечерњег оутфита може учинити још сензуалнијом уколико је одабир џинса савршен. Мјерењем односа струка и кукова долазимо до сазнања ком типу грађе жена припада.

Приликом одабира фармерки имајте на уму да дубљи појас може да учини вашу фигуру сензуалнијом, да исправан облик и позиција задњих џепова визуелно подижу задњицу, а да добро одабрана форма ногавице чини да ноге изгледају дуже и привлачније.

Одвојите вријеме да уставновите свој савршен крој:

Умјерене облине

Ако имате облик тијела са умјереним облинама, предлажемо панталоне средње високог струка који ће нагласити ваше облине. Изаберите модел са плитким појасом који је мало дубљи са задње стране због удобности. Задњи џепови су благо подигнути, што визуелно подиже задњицу, а равна ногавица одаје утисак дужих ногу. Овај модел се савршено слаже уз штикле или равне шпицасте ципеле.

Наглашене облине

Овај тип грађе захтјева моделе са умерено високим струком који додатно уобличавају већ наглашене облине. Благо подигнути задњи џепови визуелно подижу задњицу, док уска ногавица продужава ноге и наглашава вашу сензуалност. Модел са високим струком може имати и равне ногавице, које добро стоје на свим типовима обуће. Да бисте заблистале, бирајте тамнији џинс. Тамне нијансе чине мање упадљивим широке кукове и оптички издужују фигуру.

Благо наглашене облине

Уколико имате облик тијела са благо наглашеним облинама припадате најзахвалнијем типу грађе. Средња дубина појаса и равна ногавица дају класичан јеанс изглед и због удобности овај модел је лак за ношење у свим комбинацијама. Предњи и задњи џепови имитирају крој класичних панталона, а модел са благо звонастим, bootcut ногавицама може дати додатну вијугавост вашој фигури. Комбинација фармерки равног кроја и ципела са високом потпетицом визуелно ће вас издужити и учинити да изгледате мршавије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана