Ко дочека 2045. не треба да се боји смрти

Aгенције
Ко дочека 2045. не треба да се боји смрти

Бесмртност је нешто о чему сви размишљамо, али нико то не схвата озбиљно. Међутим, 31-годишњи Рус Димитриј Ицков жели да озбиљно размотрите могућност вјечног живота и да можда планирате да то и остварите око 2045. године.

Његов план, једноставно назван Иницијатива 2045 дјеловаће вам познато ако сте гледали „Аватар" - само му треба неколико милијарди долара да је спроведе у стварност.

Ицковљев пројекат има неколико фаза, а сваки корак приближава човјечанство крајњем циљу - вјечном животу. Први корак је стварање роботичких људи који се могу контролисати на даљину. То планира да оствари до 2020.

Потом, до 2025, људски мозак ће претворити у роботички скелет који би наставио живот након смрти.

До 2035. био би посебно конструисан аватар-мозак и ваша личност би била једноставно „пренијета" у њега онда када будете били спремни да окончате своје људско постојање.

И, коначно, до 2045, људи би могли да ходају преко холографских аватра вјечно, без страха од смрти.

Не чуди што је овај пројекат изузетно скуп, па Ицкову треба озбиљна финансијска подршка да би га извео. Зато тражи од најбогатијих људи на свијету да му помогну. Заузврат обећава да ће сваком донатору помоћи у његовом походу ка бесмртности. Јер, не можете потрошити 50 милијарди долара у једном животном вијеку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана