Како на јефтин и ефикасан начин расхладити собу?

Агенције
Како на јефтин и ефикасан начин расхладити собу?

Ако немате клима-уређај, нисте љубитељ вентилатора, погледајте како на релативно јефтин и ефикасан начин можете расхладити просторију у којој се налазите.

Уколико нисте обожаватељ класичних клима-уређаја, али бисте ипак хтjели да имате нешто што ће вам расхладити собу у вруће qетње дане, послушајте савjет овог корисника Јутјуба и саставите своју малу 'сам свој мајстор климу' за отпилике петнаестак евра и без много муке.

Наиме, све што вам је за њу потребно јесте стони вентилатор и пластична цев, односно једна обична мало већа кутија (стиропор је згодно ријешење, јер га је лако сијећи) и лед из фрижидера.

Таква 'хладњача' је право ријешење за собу просјечне квадратуре и омогућиће вам да спустите температуру за који степен, сасвим довољно да у њој лакше боравите.

Добро је знати и да мали вентилатори уједно не троше превише енергије, а згодна је ствар и то што кутију можете лако склонити једном када испуни свој циљ.

Наравно, не очекујте да ћете постићи идентичан ефекат као да посједујете класичан клима-уређај, али вјероватно ћете бити задовољни ријешењем, баш као и многи људи који су оставили коментар испод видеа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана