Јужноафриканац тврди да је посјетио рај четири пута

hot.net.hr
Јужноафриканац тврди да је посјетио рај четири пута

КЕЈПТАУН - Сибусисо Мтeмбу има 64 године и тврди да је имао прилику четири пута посјетити рај. А како би људима боље показао што их чека након смрти, одлучио је нацртати и карту.

Овај човјек из Јужноафричке Републике хвали се да је први пут посјетио рај 1998. године, кад је по њега дошао анђео Гаврило. Овај посјет није био посве неочекиван, каже, јер је Гаврило по њега дошао и 1993., но тада му је само рекао да га требају у рају.

У својем другом путовању Сибусисо је чак упознао и Бога, за којег каже да изгледа као да је у двадесетим годинама, исто као и сви на небу. За Бога је рекао да је сивкасте боје, док је Исус посве бијел.

У својим небеским пустоловинама наводно је запазио да постоји једанаест небеса и посјетио је свако од њих. Бог живи на планету Јадалему, којим превладавају ватра и лед.

Према његовим ријечима, Исус живи у петом небу у граду Саромyју, а нацртао је и карту раја како би своје спознаје подијелио са свима жељнима знања.

Себе сматра пророком којем је пружена јединствена прилика да завири у загробни живот у пуној свијести те упозна велике личности, попут Мојсија, Авел, па чак и самог Бога.

Нада се да ће карту, коју црта већ годинама, ускоро моћи и штампати, те подијелити свим заинтересиранима како би се имали чему радовати и могли што боље снаћи чим стигну у рај.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана