Дјевојчица плаче крв

Агенције
Дјевојчица плаче крв

Њу Делхи - Индијска дјевојчица Твинкл Двиведи (13) из града Лукнов већ двије године плаче крв, а љекари сматрају да она пати од још увијек непознате болести.

Она такође, из чиста мира, крвари из руку и ногу. Њени познаници и комшије, као и вјерници, сматрају да је дјевојчицу опсјео зли дух, док они склонији научном објашњењу вјерују да она има неку до сада неоткривену болест.

Поједини католички вјерници сматрају да дјевојчица крвари на мјестима гдје је крварио Исус Христ током распећа, али то већ спада у теорије завјере. Велики број љекара покушао је да испита феномен несрећне дјевојчице, која само жели да нађе рјешење за свој проблем и настави са нормалним начином живота.

Доктор Џорџ Бјукенан, педијатар, сматра да дјевојчица највјероватније има проблем са тромбоцитима - ћелијама које помажу да се крв згрушава, или да Твинкл има неки неидентификовани облик карцинома.

- Њене очи се само зацрвене у једном тренутку, и након неколико секунди почну да крваре - објаснила је њена мајка.

Дјевојчица каже да је то некада веома болно за њу.

- Данас ме није бољело, али некада је неиздрживо - испричала је Твинкл новинарима. Највећи проблем је што не зна када ће јој ови "напади" доћи, те избјегава да превише времена проводи ван куће.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана