Четврта по реду „Soft Skills Academy” је почела: Дођи, научи, примјени!

Г.С.
Четврта по реду „Soft Skills Academy” је почела: Дођи, научи, примјени!

И ове године, студенти Универзитета у Бањој Луци су добили прилику да буду дио “Soft Skills Academy”, која је званично почела 7. маја, и траје до 10. Маја. У свечаним салама Електротехничког факултета, у 18 часова, це бити додјела сертификата учешца и свечано затварање овогодишње академије.

На свечаном отварању, поред учесника, присуствовали су и проректор проф. др Драшко Маринковић из ректората Универзитета, као и Ања Савић, представница компаније Планет Софт д.о.о.

Као званични спонзор “Soft Skills Academy”, Ања је изјавила да је Планет Софт д.о.о. у сталној потрази за добрим и активним студентима.

Soft Skills Academy” је четверодневни семинар који подстиче студенте да раде на сопственом усавршавању и развоју личних и професионалних вјештина неопходних за успјешну каријеру, а које им традиционалан начин студирања не може обезбиједити. Семинар ће бити одржан у просторијама Социјално едукативног центра и свечаним салама на Електротехничком факултету у Бањој Луци, на којем ће 24 студената добити прилику за учешће. Сваки учесник ће проћи кроз 6 тренинга. Тренинге ће држати сертификовани интернационални „EESTEC” тренери, као и професионални локални тренери личних вјештина. По завршетку семинара, учесници ће добити сертификат потписан од стране организатора. Семинар је бесплатан за све учеснике.

Током четири дана (7 – 10. мај) учесници ће имати прилику да учествују у следећим тренинзима:

  • Писање CV-а
  • Конструктивна критика
  • Јавни наступ / говор тијела
  • Управљање пројектима
  • Групна динамика и
  • Емоционална интелигенција

Дешавања у току “Soft Skills Academy” можете пратити путем њеб странице софтскиллсацадемy.рс.ба/, као и на facebook страници организације и семинара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана