CES: Мајкл Беј напустио бину у сред презентације

Independent
CES: Мајкл Беј напустио бину у сред презентације

Мајкл Беј, најпознатији је по својим холивудским филмовима препуним акције и експлозија попут Траснфромерса, али одсада ће бити познат још по нечему, подједнако експлозивном али не претерано ласкавом моменту.

Беј је напустио је бину током презентације Самсунговог новог закривљеног HD телевизора након што је дошло до квара са телепромптером пошто му је било неугодно да имрповизује на сцени.

Познати режисер је одржавао презентацију као бренд амбасадор Самсунга и требало је да прикаже инсерт из најновијег филма о Трансформерсима.

Међутим, Беј је врло брзо постао усплахирен током унапред осмишљеног разговора са потпредсjедником компаније Џоијем Стинзианом.

Након што на екрану више није могао да види свој текст, Беј је постао нервозан и почео је да се креће по бини.

„Више не могу да видим слова, али нема везе, импровизоваћу“, изјавио је.

Стинзиано је покушао да настави разговор са режисером питајући га шта мисли о Самсунговој новој технологији закривљених екрана и како ће они утицати на публику и његове филмове, али се испоставило да је то било превише за Беја који је напустио бину.

Режисер је одмах након овог инцидента на свом блогу написао да се осрамотио и да није баш најбољи када су овакве презентације у питању.

„Вау, управо сам се осрамотио на CES-у. Требало је да причам за Самсунг о овом невjероватном телевизору ултра високе резолуције са екраном од 105 инча. Врло ријетко позајмљујем своје име производима, али овај телевизор је невјероватан“, написао је Беј на свом блогу након инцидента.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана