Чак Норис има понуду која се не одбија ФОТО

ЛА Тимес
Чак Норис има понуду која се не одбија ФОТО

Размишљате ли о куповини куће? Значило би вам да у кући имате и теретану и базен. Не смета вам уколико је објекат у Тексасу? Онда би кућа Чака Нориса могла да буде право рјешење за вас!

Смјештена у Даласу, изграђена у медитеранском стилу, ова кућа послужила је као дио кулиса за серију "Вокер, тексашки ренџер".

Управо је у њој Чак Норис одиграо легендарну улогу Кордела Вокера, а након завршетка снимања остао је у њој да живи, преноси "LA Times".

Кућа, чија је површина 684 квадратна метра, од прошлог петка је на продаји. Страни медији наводе да цијена од милион и двеста хиљада долара није велика, ако се пореди са цијенама кућа осталих познатих личности.

Здање има четири спаваће собе, седам купатила и биоскопско-позоришну салу. Ту је наравно и теретана у којој се Норис припремао за улогу у серији, коју је тумачио током осам сезона, све до 2001. године.

На имању је смјештен још један објекат, гдје су снимане додатне сцене за серију "Вокер, тексашки ренџер", саопштио је агент за некретнине Роџерс Хили.

Власници куће су Чак Норис и његов брато Арон. Као разлог за продају, агент Хили навео је то што Чак Норис и његова супруга желе мањи и не толико луксузан дом за живот.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана