Због чега се купцима свиђа Porsche Macan?

Aгенције
Због чега се купцима свиђа Porsche Macan?

Ако сте мислили да се потенцијални купци једног Porscheа приликом одлучивања о набавци возила руководе искључиво спортским педигреом, ексклузивитетом или престижом ове марке, у заблуди сте.

Британски WhatCar покушао је да сазна шта као предности кросовера Macan истичу они који су заинтересовани и имају могучности да овај аутомобил из салона одвезу у своју гаражу.

Када се каже Porsche, тврдокорни заљубљеници у аутомобиле најприје размишљају о његовим спортским карактеристикама, али и о имиџу који он доноси свом власнику.

Трендови се, међутим, мијењају. Откако је Porsche почео да производи моделе који нису типични за ову марку, попут лимузине са 4 врата или СУВ аутомобила, стигли су и неки нови купци. Они желе да возе квалитетан, луксузан аутомобил и могу себи то да приуште, али немају потребу да њим јурцају улицама.

Када је ријеч о моделу Macan, купци у Великој Британији разматрају и неке критеријуме који су раније били незамисливи приликом избора једног аутомобила марке Porsche. Њих сада интересује и да ли, на примјер, у возило може да стане кавез за пса, колико простора имају путници који сједе позади, какав је комфор у вожњи, колики је капацитет пртљажника...

Погледајте у видеу шта возачи и власници Porscheа, али и других премијум аутомобила, који су заинтересовани да купе модел Macan, мисле о овом возилу и шта истичу као његове предности и мане.


Овакве и сличне анкете добар су показатељ за оне произвођач аутомобила који су спремни на промјене и иновације у гами својих модела.

Због тога се компаније које израђују премијум аутомобиле одлучују да у производњу уведу моделе који раније нису били карактеристични за њихов бренд. То је уједно и један од начина да освоје нове купце који прије тога уопште нису ни размишљали да купе неки од њихових модела и тако повећају продају и профит.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана