Зашто је добро држати волан током вожње

Агенције
Зашто је добро држати волан током вожње

Уласком мобилних телефона у кабине наших аутомобила постепено је дошло до промјене приоритета током вожње. Учествовање у саобраћају и вожња аутомобила далеко су сложенији од притискања иконица на екрану осјетљивом на додир. Млади људи, прије свих, треба да буду свјесни ове чињенице.

Одговорност сваког возача је да своје путнике и себе сигурно превезе до одредишта и да у том процјесу не угрози друге учеснике у саобраћају. Модерне импровизације попут скидања руку са управљача да бисте направили облик срца свакако се не налазе на списку савјета за сигурну вожњу.

Довољан је тренутак непажње да бисте упали у велику невољу током вожње. Погледајте шта се догодило дјевојкама из Ирана које су се током вожње понашале као да су у ноћном клубу.

Не знамо коју поруку носи пјесма иранског састава коју су ове дјевојке слушале током вожње, али ми подсјећамо на класични хит "Roadhouse Blues" састава The Doors чији је једноставни стих "гледај пут и држи руке на волану" и данас веома актуелан.

Према извjештајима иранских медија, дjевојке нису претрпjеле озбиљне повреде током ове несреће и настављају да позирају за друштвене мреже.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана