Волксваген представио први модел нове подмарке

ГС
Волксваген представио први модел нове подмарке

Као дио своје стратегије У Кини, за Кину, марка Волксваген покушава стабилизовати тржишни удјел, који је у опасности због фронталног напада низа кинеских марки. Њемачки произвођач аутомобила представио је први модел нове Волксвагенове подмарке: "ID. UNYX". Нова марка и нови СУВ дијеле име, дакле електрични купе СУВ зваће се "ID. UNYX", као и цијела нова подмарка аутомобила, коју ће ускоро пратити и нова возила.

Кажу у Волксвагену да нови аутомобил карактеризује прогресиван дизајн, паметно комбиновање човјек-машина (ХМИ) с персонализованим 3Д аватаром и дометом од више од 600 километара.

"ID. UNYX" је намијењен кинеском тржишту и најновија је фаза развоја интелигентних умрежених возила из Волксвагена. С новим моделом Волксваген отвара и 40 трговина у 20 градова које ће носити назив UNYX.

Планирано је проширити понуду модела нове Волксваген подмарке "ID. UNYX" с још четири возила у сљедеће три године уз новооткривени аутомобил. То ће укључивати ​​СУВ-ове, као и лимузине.

"ID. UNYX" је настао у Волксвагеновом новом центру за иновације и развој у Хефеију у источној Кини. Ова локација усмјерена је искључиво на развој најновије генерације паметних електричних возила за локално тржиште. "ID. UNYX" се такође производи у Хефеију, у једној од најнапреднијих творница електричних возила Волксваген групе, преноси "РевијаХАК".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана