Волан на задњем сједшту? Изводљиво

Агенције
Волан на задњем сједшту? Изводљиво

Увијек када помислимо да више ништа не може да нас изненади када је ријеч о преправкама на аутомобилима, појави се нека нова потпуно бесмислена модификација.

У аутомобилизму постоји израз “возач са задњег сједишта”. Мисли се на особу која се као путник вози у аутомобилу, најчешће на задњем сједишту, и која је незадовољна како возач управља аутом. Своје примједбе износи наглас и даје сугестије и упутства како би према његовом/њеном мишљењу требало возити аутомобил.

Возаче такве особе нарочито нервирају и радо би их избацили из аутомобила.

Кућа King of Custom из Дубаија, која се бави дорађивањем серијских аутомобила, модификовала је један Nissan Patrol тако да и буквално одговара “возачима са задњег сjедишта”. Умjесто да само придикују, они су заиста добили могућност да управљају возилом.

Иако је ова модификација вjероватно једна од најнефункционалнијих коју сте видjeли, у њу је уложено доста озбиљног рада. Било је потребно преправити комплетан управљачки систем, заједно са ножним командама и ручицом мијењача, али и инструмент таблу, и са те стране резултат је прилично импресиван.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана