Власник не одустаје – за Скалу 55 тражи преко 4.000 евра

ГС
Foto: Илустрација

Већ данима на једном сајту за продају половних аутомобила стоји понуђена Скала 55 стара 12 година, која кошта невјероватних 4.250 евра. Цена јој је фиксна, па нема ни цент горе, ни цент доле.

Иако је за многе ова тражена количина новца потпуно нереална, власник не одустаје и истрајан је у својој намери да "црвеног змаја" прода за неколико хиљада евра.

"Свака роба има свог купца и нећу смањивати цену јер сам сигуран да тај аутомобил толико вреди. Он као да је изашао са траке, потпуно очуван и у одличном стању, прешао око 20.000 километара. Боље ће овај аутомобил да служи него неки страни. Свако има своје мишљење, а моје је да овај аутомобил вреди баш оволико и сигуран сам да ће бити продат. Не знам зашто је мој оглас привукао толику пажњу, кад имате и југа кабриолета који кошта преко седам хиљада евра. Постоје људи који су везани за оваква домаћа возила и њима то није огромна цифра", рекао је у телефонском разговару власник црвене Скале 55.

Са друге стране, они који се разумеју у аутомобиле, поправљају их и продају кажу да је цијена поприлично висока и да би била оправдана само ако се ради о олдтајмеру, преноси B92.

"Тај аутомобил није коштао више од седам хиљада ни нов кад је изашао из фабрике. Ради се о последњим моделима који су произведени 2008. године, квалитетни су, али ипак не знам, да ли вреде баш ту количину новца. Једино ако је прешао изразито малу километражу, онда само тад власник може да очекује тај новац. Мада, не знам ко би за преко четири хиљаде евра купио Заставу, кад може купити Ауди, Мерцедес...", каже Драган Влашковић, аутомеханичар из Чачка.

Имајући у виду да је цијена можда висока и сам власник је на крају огласа написао да нема грешке у огласу и да се јаве само заинтересовани за куповину.

Остаје да се види да ли има још оних који цијене стари квалитет и српску производњу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана