Уживајте у снимцима Ferrariја LaFerrari

Aгенције
Уживајте у снимцима Ferrariја LaFerrari

Утисци са првих тест вожњи Ferrariјевог топ модела појавили су се на интернету почетком маја. Укључите звучнике и уживајте у снимцима које је у Италији направио британски Top Gear магазин.

У кратком видео снимку изостао је глас коментатора, али зато је у први план стављен фантастичан звук V12 мотора запремине 6,3 литара.

LaFerrari неће остати упамћен само по карактеристикама бензинског мотора јер се у погонском систему налази и електрични мотор снаге 163 кс. То значи да је хипер-спортски LaFerrari заправо хибрид чија се технологија скрива иза имена "HX-KRES".

Без обзира на то шта мислите о овом моделу или о томе какве су му перформансе у односу на Porsche 918 или McLaren P1, шансе да се било ко од нас нађе за воланом или у близини једног LaFerrariја скоро су непостојеће.

Ferrari LaFerrari биће произведен у 499 примjерака. Да би неко био размотрен као потенцијални купац неопходно је да испуни неколико услова.

Први услов је да сте лојални купац, односно да посjедујете најмање 5 Ferrariја у својој гаражи.

Други услов, можда још захтjевнији од првог, је да приликом сусрета са директором Ferrariја можете да му кажете " 'де си Лука!" а да вам се Лука Ди Монтецемоло том приликом обрадује. Наиме, директор Ferrariја лично је одобрио свих 499 апликација за куповину Ferrariја LaFerrari.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана