У новој сезони Топ Гира тестирана Римац Невера: "Ово је дрифт звијер какву никад нисам возио"

ГС
У новој сезони Топ Гира тестирана Римац Невера: "Ово је дрифт звијер какву никад нисам возио"

ЛОНДОН - БиБиСи је почео с емитирањем нове сезоне Топ Гир емисије која се овај пут бавила Римац Невером.

"И то се коначно догодило – БиБиСи је јуче навече у склопу 1. епизоде нове сезоне Топ Гир емитирао Невера тест. Као што сам много пута рекао - то што је Крис Херис возио ауто био је крајњи тест онога чему сам посветио добар дио свог живота (а тако и стотине других људи). Толико је ствари које могу поћи по злу када новинар тестира аутомобил – погледајте само његову AMG One рецензију од прије само неколико дана.

Наравно да смо сви знали да је Невера супер брза. Ипак, има много више од аута. Изградите квалитету, удобност, практичност, домет, видљивост, руковање... Крис се осврнуо на све те точке и био је импресиониран – изненађен да релативно нова/млада твртка из земље без аутомобилског наслијеђа може извести нешто такво", написао је Мате Римац на Фејсбуку.

Касније је издвојио неколико својих омиљених цитата из видеа:

"Ум пушен. Памет пукнут"

"То је изванредно. Није као нешто што сам икад прије возио. Тако је брзо. "

"Изванредна ствар у вези Невера није то што је најбрже убрзавајући цестовни аутомобил икада направљен - то је чиста размјера скока перформанси које је направио"

"Ово је дрифт звијер какву никад прије нисам возио",

"Они су паметни. Паметни су. Забавно је! И то је блесаво",

"Овај ауто клизи – осјећај је фантастичан када се креће около... Знам да нема буке, али кад имаш ову изведбу, немој мислити да би те било брига",

"Лијепо је грађена",

"Што се тиче аутокомпанија за које никад нисте чули, ово је врло увјерљиво,

"То је апсолутно брзо забијање ума".

"То није вожња, то је неко вантјелесно искуство".

Да сте ме прије 10 или 5 година питали што бих волио да Крис каже о нашем производу – ово би било више него што сам се икада могао надати. Свака част цијелој екипи! Какав бриљантан посао су сви направили!

Нисам баш сигуран како ће видео бити јаван. Обично, Топ Гир учита мале дјелиће тога на друштвене медије и онда, отприлике годину дана касније, учитају цијелу ствар на ЈуТјуб. Али немам појма о томе.

Знам да неки људи још увијек чекају вријеме за тражење Невера. Сљедеће седмице ћемо вам прво показати максималну брзину, а онда ће ускоро бити и нека акција на стази. Останите уз нас", додао је Римац.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана