Top Gear предмет првоаприлске шале

Агенције
Top Gear предмет првоаприлске шале

Холандска полиција извинила се због првоаприлске шале једног свог службеника. Он је у недjељу 31. марта на званичној веб страни националне полицијске управе објавио да ће главни аутопут у тој земљи бити затворен 1. априла како би екипа британског Тоp Gear-а покушала да обори свjетски рекорд у брзини.

Иако је лажно обавjештење уклоњено са сајта холандске полиције након једног сата, сматра се да је оно изазвало пометњу код многих Холанђана који су планирали да путују 1. априла, на други дан Ускрса.

"Била је то шала једног колеге који није добро размислио о посљедицама које таква дезинформација може да изазове у јавности", рекао је портпарол холандске полиције.

У првоаприлској шали наведено је да ће деоница аутопута Амстердам-Утрехт бити затворена у дужини од 30 км, јер ће Џереми Кларксон и његове колеге покушати да оборе свјетски рекорд у брзини од 460 km/h.

Кларксон и екипа Тоp Gear-а и раније су упадали у разне невоље због несвакидашњих акција током снимања емисија, али овога пута су ни криви ни дужни навукли на себе гнијев возача у Холаднији.



 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана