Top Gear комплетирао тим за нову сезону

Агенције
Top Gear комплетирао тим за нову сезону

Умјесто тројице, емисија ће убудуће имати чак седам водитеља, укључујући мистериозног Стига, али и појачања као што су Крис Харис и некадашњи власник Ф1 тима, Еди Џордан.

BBC је најзад открио сва имена водитељског тима за 2016. који ће замјенити Кларксона, Хамонда и Меја.


Уз једно познато лице из претходних сезона, тајанственог тест возача по имену Стиг, екипу ће поред већ најављених Криса Еванса и Мета Лебланка сачињавати популарни аутомобилски новинар и возач трка, Крис Харис, Нијемица Сабине Шмиц, која такође важи за искусног возача на тркачкој стази, Еди Џордан, некадашњи власник истоименог тима Формуле 1 и новинар Рори Рид, којег је BBC изабрао на јавној аудицији за водитеља.

За Шмицову се од раније знало да ће бити дио новог Top Gear тима, о Крису Харису се спекулисало у британским медијима, док је избор Едија Џордана изненађење.
Широј јавности непознати Рори Рид добио је шансу захваљујући аудицији за водитеља и, према његовим ријечима, и сам је био изненађен да је баш он изабран.

Погледајте чиме је Рори освојио жири:

Посљедњих месеци говорило се да ће један од водитеља бити легендарни возач Формуле 1, Дејвид Култард, али се испоставило да је то била само гласина.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана