Субару у Њујорку представља нови Outback

Б92
Субару у Њујорку представља нови Outback

3Субару је објавио прву фотографију којом најављује нову генерацију модела Outback.

Премијера ће се догодити половином априла, на њујоршком ауто-салону, јавља Б92.

Јапански произвођач је саопштио да ни овог пута неће изневјерити традицију по којој Outback возачу нуди "управљачке карактеристике путничког аутомобиа, који има могућности СУВ возила".

Субару за сада не открива више информација, али фотографија која прати саопштење компаније приказује детаљ маске хладњака и предње свјетлосне групе, са складно уклопљеним LED дневним свјетлима. На основу тога може се закључити да ће Outback с предње стране личити на недавно представљени Legacy.

С обзиром да ће Outback премијеру имати у Њујорку, у питању је модел са спецификацијама за сјеверноамеричко тржиште, па треба очекивати исту понуду мотора као и код модела Legacy.

Амерички купци ће највјероватније моћи да бирају између два бензинца, 2.5 литарског четвороцилиндричног боксер мотора са 177 КС (130 kW) и 235 Нм и 3.6 литарског боксер шестоцилиндраша који производи 260 КС (191 kW) и 334 Нм максималног обртног момента. Обје јединице биће упарене са Линеартрониц мјењачем континуално варијабилног преноса (CVT), а снага ће се традиционално преносити на сва 4 точка.

Очекује се да ће на европском тржишту бити понуђен и мањи, 2.0 литарски бензинац, као и одговарајући дизелаш.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана