Шта приватно возе водитељи Top Gearа?

Агенције
Шта приватно возе водитељи Top Gearа?

Британски Daily Mail објаво је имовинске карте водитеља популарног аутомобилског шоу програма, а нас је највише интересовало који аутомобили се налазе у гаражама Кларксона и екипе.

За фанове емисије Topп Gear није тајна да Ричард Хамонд обожава Porsche 911, или да Џејмс Меј из неког разлога гаји наклоност према FIAT Панди.

Милионски годишњи приходи омогућили су тројици водитеља да испуне себи још понеку жељу када су у питању четвороточкаши или мотоцикли.

Како сазнаје британски лист, Џереми Кларксон, који никада није крио наклоност према спортским аутомобилима, у свом власништву има Ford GT, Lamborghini Gallardo Spyder, Ferrari F355, Мерцедес СЛ55 АМГ, али и Јагуар XJR.

Када је ријеч о СУВ возилима и теренцима, Кларксонов избор су Toyota Land Cruiser, Волво XC90, а посjедује и војну верзију Land Rovera Defender.

Исти извор наводи да је Ричард Хамонд, осим Porscheа 911 GTS, посjедује и класични роудстер британске марке Морган, али и Опел Кадет из 1965 и Volkswagenoв класични Комби Type 2.

Хамонд је власник и два возила марке Land Rover, које користе он и супруга, а о томе колика је његова страст према двоточкашима најбоље говори колекција од 28 мотоцикала.

Џејмс Меј уз поменуту Панду, у својој гаражи има такође Porsche 911, као и један Rolls-Royce.

Daily Mail наводи да Меј посjедује још два аутомобила, на прецизирајући који су модели у питању, и 6 мотоцикала.

На питање, који би аутомобил изабрао, ако би морао да се одрекне свих осталих, Џејмс Меј је одговорио да би то била Панда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана