Сајам аутомобила на Београдском сајму од 12. до 15. маја

Танјуг
Foto: Arhiva

БЕОГРАД - На Београдском сајму ће од 12. до 15. маја бити одржан Сајам аутомобила, изложбено-продајна приредба која окупља увознике и дистрибутере путничких аутомобила, најавио је Београдски сајам.

Публици и потенцијалним купцима биће представљена понуда водећих свjетских произвођача аутомобила а програм манифестације биће употпуњен изложбом пратеће индустрије, дијелова и опреме, као и гаражно-сервисне опреме.

Уз то, посјетиоцима ће бити омогућене тест вожње, наградне игре и друге забавне и такмичарске активности које афирмишу новитете ауто-индустрије.

У истом термину биће одржан и Међународни сајам мотоцикала, специјализована сајамска манифестација, намјењена љубитељима двоточкаша, на којој ће бити представљени мотоцикли, мопеди, скутери, резервни делови, опрема и прибор, као и производи пратеће индустрије.

Уз представљање достигнућа свјетске мото-индустрије, посебна пажња ће, наводе са Београдског сајма, бити посвећена пратећој опреми, неопходној за безбједно учешће мотоциклиста у саобраћају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана