Сад читав свијет зна да је слупао свој ламборгини

Б92
Сад читав свијет зна да је слупао свој ламборгини

Друштвене мреже стварају додатни притисак на богаташе који возе скупе и ексклузивне аутомобиле. Фотографије и извјештаји о грешкама које праве возачи оваквих аутомобила за трен ока обиђу планету.

Власници скупоцјених модела са поносом показују своје драгоцјене аутомобиле и воле да се у њима појављују у јавности, преноси Б92.

Међутим, и њима се попут осталих смртника може догодити саобраћајна незгода. Када се деси тако нешто, ситуација се мијења, па би богати власник најрадије то сакрио од остатка свијета.

До прије неколико година, то би му вјероватно и успело, ако се на мјесту удеса не би затекао неки фоторепортер или ТВ екипа.

Данас, када су смартфон уређаји преплавили свијет, а интернет постао доступан на сваком ћошку, шансе да се бламажа због евентуалне возачке грешке и слупанога ламборгинија сакрије од јавности су веома мале. Много је вјероватније да ће у року од неколико минута фотографије оштећеног аутомобила почети да круже Твитером или Фејсбуком

Тако је несрећа власника авентадора који је доживео саобраћајку у Ванкуверу у уторак документована бројним аматерским фотографијама које су се убрзо нашле на интернету.

Није познато како је дошло до несреће, али на основу појединих фотографија може се претпоставити да је возач ламборгинија погријешио приликом скретања лијево на раскрсници и ударио својим аутом у шевролет.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана