Розе BMW М4 Competition долази из радионице Darwin PRO Aerodynamicsa

GS
Foto: BMW Promo

Розе вјероватно није међу најпожељнијим бојама када је ријеч о избору већине власника, но ипак има оних који је бирају. Примјер је BMW М4 Competition , који је прошао третман у радионици тунера DarwinPRO Aerodynamics.

Ријеч је о тунеру специјализираном за екстремне body китове, а власник је поред компоненти наручио и розе фолију. Хауба која садржи карбонска влакна кошта 2.500 долара.Испод се налазе јантарна ЛЕД дневна свјетла, која подсјећају на она која има BMW М4 ЦСЛ, модел више фокусиран на перформансе, који је прије неколико седмица поставио нови рекорд на Нурбургрингу.

Тунер је уградио и карбонско стражње крило, чија цијена износи 2.150 долара. Крило има уникатни двослојни дизајн, а годњи дио је подијељен на пола. Крајње плоче изгледају оштро и додају естетику завршној обради, тако да аутомобил изгледа привлачније те ствара више downforcea.

Фотографија унутрашњости нема, но сједишта имају стражње карбонске дијелове који коштају 1.900 долара.

Побољшања перформанси coupea нема, тако да овај М4 Competition и даље покреће 3,0-литарски С58 twin-turbo редни шестак, који развија 503 КС и 650 Нм обртног момента, преноси Кликс

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана