Рено представио нови Kangoo, у шароликој понуди биће и електрична верзија

ГС
Рено представио нови Kangoo, у шароликој понуди биће и електрична верзија

Нови Рено Kangoo нудиће се у двије путничке и двије теретне каросеријске верзије, а у продајне салоне стиже у првој половини наредне године.

Рено ће и нову генерацију свог вишенамјенског и наглашено практичног модела Kangoo понудити у путничкој и теретној каросеријској верзији, а у француској аутомобилској компанији истичу да конструкцијска рјешења која са собом доноси нови Kangoo осигуравају најбољи приступ и искористивост простора у категорији.

Боље опремљене путничке и теретне варијанте крију се иза назива Kangoo, а за мање захтјевне купце Рено ће скромније опремљене (али робусније и јефтиније) верзије нудити иза назива Еxpress.

И путничке и теретне опције нудиће се с краћим или дужим међуосовинским растојањем, а поред бензинских и дизелских мотора Kangoo ће се нудити и у опцији коју ће покретати само струја. За пренос снаге на предњу осовину на располагању ће бити ручни и аутоматски мјењачи, преноси Klix.ba.

Рено ће нови (пети) Kangoo производити у Француској, а верзија Еxpress производиће се у творници у Мароку. Први примјерци у продајне салоне требали би стићи у првој половини наредне године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана