Renault Megane CC за 2014.

Aгенције
Renault Megane CC за 2014.

Renault је након хечбека, каравана и купеа рестилизовао и посљедњи преостали модел из породице Megane. У односу на актуелну верзију, купе-кабриолет за 2014. има редизајниран предњи дио и нове садржаје у унутрашњости.

Усвајање новог корпоративног дизајна условило је да Мегене CC добије нову маску хладњака, са доминантним Renault амблемом у њеном средишту, те преобликоване фарове, свјетла за маглу, браник и поклопац мотора.

Остатак спољашњости аутомобила остао је непромијењен.

Када је ријеч о ентеријеру, новост је да је Реанулт Megane CC за 2014. сада опремљен великим седмоинчним екраном мултимедијалног R-Link система. Садржајима овог система може се приступити и преко џојстика који се налази на доњем дијелу централне конзоле.

Аутомобил ће и даље у понуди имати чврсти склопиви кров, са великим панорамским стаклом.

Измјена на плану мотористике није било, тако да ће се Megane CC и даље испоручивати са постојећом палетом агрегата. У зависности од тржишта, аутомобил ће бити доступан са бензинцима снаге 132, 140 и 180 кс и дизелашима са 110, 130 и 160 кс.

Renault Megane CC за 2014. имаће премијеру у јануару, на ауто-салону у Бриселу, а управо због тога ће Белгија бити прво тржиште на коме ће се аутомобил појавити у продаји. Купци из осталих европских земаља мораће на прве испоруке да сачекају до марта 2014.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана