Реклама која је одушевила љубитеље аутомобила VIDEO

Г.С.
Реклама која је одушевила љубитеље аутомобила VIDEO

Ово је доказ да чак и електрични аутомобили могу бити веома забавни, посебно када их потписује Porsche.

Аутомобилска индустрија је вjероватно и даље једна од најконзервативнијих индустрија, али када је у питању маркетинг њихових произвођача, они су вољни да буду веома маштовити како би привукли купце. Стога не чуди што су рекламе за аутомобиле веома гледане на YТ, а неке од њих посебно се урезују у памћење.

Овог пута не мислимо на рекламе које смо гледали током 1980-их, а који су сугерисали да су Заставина возила најбоља на свијету, а Renault 4 "мали див", већ на оне са готово биоскопским доживљајем.

Једна од њих појавила се 2020. на Супербоулу, традиционалном мjесту гдjе публика са готово једнаким ентузијазмом прати и оно што се дешава у паузама између спортских узбуђења. Ово је доказ да чак и електрични аутомобили могу бити веома забавни, посебно када их потписује Porsche.

 Ријеч је о Taycanу, а видео "The heost " нас води у Porsche музеј у Штутгарту. Нећемо откривати о каквој је "пљачки" ријеч, али вриједи напоменути да се на снимку појављују бројни култни модели, укључујући и легендарни трактор, преноси index.hr

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана