Прочитајте урнебесне клетве возача којем су украли Стојадина

Avaz.ba
Прочитајте урнебесне клетве возача којем су украли Стојадина

Премда је ауто био на издисају, крађа вољене Заставе разбјеснила је власника до те мјере да је разбојнику посветио прилично садржајно писмо које је постало хит.

“Што не узе ону Вектру или оног BMW-а од наркодилера из улаза поред мог? Како ли је само упали када ја верглам по 10 минута? Је л' ти цркла гума, као мени прије два дана? Јеси ли укључио гријање кроз хаубу јер се сајла покидала? Докле си стигао с оне три литре у резервоару... Надам се до прве бандере, рука ти се осушила!

Је л' те зауставио саобраћајац што немаш предњи десни жмигавац. Нек’ ти поломи ноге пендреком! Јеси се наслуш'о музике на оном јадном продувалом звучнику, а касета се баш дуууууууууго врти зими, мозак ти кроз уши исцурио!

Цигару упали на ауспух, мајки ти га спалим, пошто нема упаљача!!! Испод десног сједишта имаш гумб којим можеш да преспојиш бобину, да ти је не би украли... Украли ти леш дабогда!

Кад пада киша, ти стави рукавице, јер се скида оно црно г**** око волана, црна те вода избацила! Пази да ти не поломе брисаче! Имаш старе, потрошене (резервне) у гепеку. Кочницу притисни двапут брзо или једном, ал' до даске, иако бих ја желио да не закочиш на вријеме пред гротлом пакла и да тамо гориш док ти 128 демона черечи изнутрицу до краја вјечности!

П.С. Ако неко види црвену Заставу 128, регистрације БГ 192-523, нека је полије бензином и запали!!!”

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана