Представљен модел фијат 500L living

Aгенције
Представљен модел фијат 500L living

Крагујевац - Компанија "Фијат аутомобили Србија" (ФАС) представила је јуче у фабрици у Крагујевцу најновији модел аутомобила "фијат 500L living" са пет и седам сједишта, као и теренску верзију тог аутомобила.

Цијена модела са пет сједишта и дизел мотором је 13.650 евра, док је за "500 L трекинг" са бензинским мотором потребно издвојити 13.900 евра.

Подсјетивши да је тачно прије годину у Крагујевцу почела производња "фијата 500 L", генерални директор ФАС-а Антонио Чезаре Ферара рекао је да је до сада извезено 80.000 аутомобила, пренијеле су агенције.

- Поносни смо што производимо аутомобил који спаја прошлост и садашњост, Италију и Србију - рекао је Ферара и додао да је "500 L living" компактан аутомобил са пет плус два сједишта који ће се производити само у Крагујевцу.
Нови амбасадор Италије у Србији Ђузепе Манцо поручио је да Крагујевац и ФАС јасно доказују зашто многе компаније долазе и инвестирају у Србију.

Комерцијални директор ФАС-а Џери Кларк навео је да је "500 L living" породични аутомобил, дужине 4,35 метра и пртљажником запремине 630 литара, а издваја се по изузетној удобности, простору, носивости...
Поруџбине за "500 L living" почеће овог мјесеца у Италији, послије чега ће моћи да се наручи и у осталим земљама Европе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана