Порше 911 Турбо у жутој боји изгледа сјајно

Г.С.
Foto: принтскрин

Порше 911 Турбо из 1996. године модифициран тако да изгледа попут модела ГТ2 генерације 993 нашао се на тржишту аутомобила.

Иако није ријеч о "правом" моделу 911 ГТ, мање искусном оку се може учинити да другачије захваљујући браницима у ГТ2 стилу и блатобранима које је поставио Вирутосо Перформанс 2017. године. Њемачки спортски аутомобил је добио велики стражњи спојлер с интегрисаним отворима за зрак те прилагодљивим годњим елементом, а у потпуности је лакиран у свијетло жуту боју како би се одала почаст Тим Пенске РС Спyдер тркаћим аутомобилима.

Аутомобил је добио различита побољшања, а међу њима су 18-инчне Спидлајн фелге са Мишелин Пилот Спорт Н4 гумама диментија 235/40 напријед и 295/30 назад. Претходни власник је уградио прилагодљиве Билстеин амортизере и црвена кочиона клијешта.

Поглед у унутрашњост открива сједишта пресвучена црном кожом, а исти материјал је присутан на панелима врата, амрматурној плочи и централној конзоли. Предња сједишта се електронски подешавају, а на располагању су Алпине ЦД стерео систем, аутоматски клима уређај и темпомат.

Детаљ у унутрашњости који привлачи посебну пажњу свакако је МОМО управљач пресвучен Алцантаром.

Порше 911 Турбо покреће 3,6-литарски 6-цилиндрични мотор с побољшаним међухладњаком и афтермаркет управљачким софтвером. Снага се преноси на точкове преко 6-степеног мануелног мјењача и стражњег диференцијала с ограниченим проклизавањем, преноси Кликс.

Претходни власник је потрошио више од 125.000 долара како би аутомобил био у садашњем стању, а сат показује 67.500 пређених километара.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана