Почео други сајам коришћених возила у Београду

ГС
Foto: Илустрација

Слоган овогодишњег, другог по реду сајма коришћених возила је: "Купиш данас, возиш сутра", кажу организатори. Сајам се одржава од 2. до 5. јуна у Штарк арени.

"Желели смо истим да пошаљемо снажну поруку свим посетиоцима да су сва возила одмах доступна за испоруку. Дакле, нема чекања", објашњава Филип Мрљеш, директор и оснивач овог сајма.

Сајам је настао као гарант квалитета и сигурне куповине коришћеног возила старости 1-6 година, те су сва изложена возила најбоља могућа алтернативна рјешења за куповину новог возила.

''Овогодишњи сајам одликује два пута већа квадратура изложбеног простора и значајно богатија понуда возила ценовног ранга испод 15.000 евра у односу на прошлу годину. Дали смо све од себе да посетиоцима обезбедимо најквалитетнију могућу понуду, тиме што смо на сајму окупили готово све компаније које се традиционално истичу квалитетом и сигурношћу'', наглашава Мрљеш.

Осим коришћених возила, добар дио излагачког простора заузеће и нова возила и то већином она која су расположива за испоруку у најкрајећем временском периоду. Купци ће на сајму пронаћи и богату понуду алуминијумских фелни, пнеуматика, ''body китова'', додатне опреме, сервиса, електро пуњача и свих осталих делатности које се на било који начин наслањају на аутомобилску индустрију.

ATV/Quad возила и мотоцикли су посебан дио понуде сајма и нешто за чим је потражња прилично велика јер се налазимо у сред сезоне набавке истих, преноси Б92.

Сајам је отворен сваког дана до недеље 5. јуна, у времену од 10 до 20ч.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана